Gratis consult aanvragen

Reviews

Wij hebben inmiddels meer dan 114 Google-reviews van onze klanten ontvangen. Met een gemiddelde waardering van 4.7 / 5 sterren zijn we trots op dit resultaat.

 

JM Tattoo
4.7
Gebaseerd op 114 recensies
powered by Google
Ellen
Ellen
11:06 22 Oct 21
Zeer professioneel en vriendelijk geholpen aan de balie voor advies over mijn eerste tattoo, er werd echt de tijd genomen voor mij. En ook daarna via... de app kon ik nog vragen stellen en werd er nog goed meegedacht . Oud of jong , je voelt je er welkom!lees meer
Nicole F
Nicole F
11:36 04 Sep 21
Ik vond de dame achter de balie totaal niet klantvriendelijk en niet meedenkend. Terwijl het eerste contact en gevoel zo belangrijk is maar dat zijn... ze hier blijkbaar kwijtgeraakt. Ik heb mijn afspraak hier afgezegd. Erg jammer want er zitten zeker wel goede tattoo artiesten en het is een erg mooie shop.lees meer
Jan Spierings
Jan Spierings
18:23 24 Jun 21
Vandaag mooie tatoo laten zetten door Pavlo echt geweldig resultaat heel blij mee echt fijne zaak met vriendeliik personeel en heel schoon dus... aanraderlees meer
Priska Xx
Priska Xx
08:23 22 May 21
tattoo laten zetten door Davi, erg blij mee! ze werken schoon en netjes, zijn vriendelijk en gezellig! ik kom zeker terug!
Jurre Terpstra
Jurre Terpstra
12:45 09 May 21
Goede service, en erg blij met m’n tattoo, gezet door Davi. Er wordt ook goed rekening gehouden met de Corona maatregels.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

 

Daarnaast hebben klanten ook de volgende reviews bij ons achtergelaten.

Sten Claessen

01-11-2018: Ik heb op 31 oktober een realistische uil laten zetten op mijn arm door Micheal en ik ben echt super blij met het resultaat, hij is nog veel mooier geworden dan ik had verwacht
6 uur gezeten maar dan heb je ook wat !!
Volgende afspraak is al gemaakt en kijk er erg naar uit !!

 

Aaron Springer

30-10-2018: Dit was mijn tweede tattoo en ben helemaal tevreden met het resultaat. De studio en de artisten zijn professioneel en gaan schoon te werk. Persoonlijk heb ik geen opmerkingen, misschien wat persoonlijker maken, vragen naar tattoo en ervaring.

 

Michael de Jong

5-10-2018: Afgelopen 3 oktober had ik een afspraak bij jm tattoo met boyd die mijn tattoo op mijn rechteronderarm ging zetten.
Het was een lange zit van 5 a 6 uur maar het was het allemaal waard,ben er super blij mee met de tattoo die hij bij mij gezet heeft.
Het ontwerp is mooier geworden dan ik voor ogen had.
Boyd heeft een hele vette tattoo bij me gezet waar ik heel trots op ben,hij weet wat ie doet en verstaat zijn vak en dat is belangrijk voor een artiest en terug zien in zijn werk en ik weet nu ongeveer wat hij kan.
Dikke pluim voor hem dus voor wat hij gezet heeft helemaal top.
Over een aantal weken terug voor een controle en eventueel bij werken als dat nodig is.
En de zaak ziet er ook super straks uit heel uitnodigend en netjes.

Greets Michael

 

Vragen?
Wilt u weten wat JM Tattoo voor u kan betekenen? Neem direct contact op!

Contact opnemen