Gratis consult aanvragen

Reviews

Wij hebben inmiddels meer dan 350 reviews van onze klanten ontvangen. Met een gemiddelde waardering van 4.8 (van de 5) sterren zijn we trots op dit resultaat. Lees al onze reviews op Snizoo.

 

Sten Claessen

01-11-2018: Ik heb op 31 oktober een realistische uil laten zetten op mijn arm door Micheal en ik ben echt super blij met het resultaat, hij is nog veel mooier geworden dan ik had verwacht
6 uur gezeten maar dan heb je ook wat !!
Volgende afspraak is al gemaakt en kijk er erg naar uit !!
Lees alles op Snizoo

 

Aaron Springer

30-10-2018: Dit was mijn tweede tattoo en ben helemaal tevreden met het resultaat. De studio en de artisten zijn professioneel en gaan schoon te werk. Persoonlijk heb ik geen opmerkingen, misschien wat persoonlijker maken, vragen naar tattoo en ervaring.
Lees alles op Snizoo

 

Michael de Jong

5-10-2018: Afgelopen 3 oktober had ik een afspraak bij jm tattoo met boyd die mijn tattoo op mijn rechteronderarm ging zetten.
Het was een lange zit van 5 a 6 uur maar het was het allemaal waard,ben er super blij mee met de tattoo die hij bij mij gezet heeft.
Het ontwerp is mooier geworden dan ik voor ogen had.
Boyd heeft een hele vette tattoo bij me gezet waar ik heel trots op ben,hij weet wat ie doet en verstaat zijn vak en dat is belangrijk voor een artiest en terug zien in zijn werk en ik weet nu ongeveer wat hij kan.
Dikke pluim voor hem dus voor wat hij gezet heeft helemaal top.
Over een aantal weken terug voor een controle en eventueel bij werken als dat nodig is.
En de zaak ziet er ook super straks uit heel uitnodigend en netjes.

Greets Michael
Lees alles op Snizoo

 

Vragen?
Wilt u weten wat JM Tattoo voor u kan betekenen? Neem direct contact op!

Contact opnemen