Gratis consult aanvragen

Algemene voorwaarden

Wat leuk dat je een tatoeage wilt laten plaatsen! Hier kun je alle informatie omtrent je afspraak vinden. Is er toch nog iets onduidelijk of heb je een vraag? Neem dan vooral contact met ons op!

 

 

Designs:
Alle designs worden door ons custom ontworpen voor jou. Vaak begint de artiest hier enkele dagen voor je afspraak mee, aangezien ze aan de hand van de agenda beginnen met ontwerpen. Zorg dat je op tijd alle voorbeeldjes doorgestuurd hebt, dit voorkomt eventuele vertraging in je ontwerp. Je mag dit doen via de mail (info@jmtattoo.nl) via what’sapp (0638092089) of Social Media-chat. Vermeld wel altijd de datum van je afspraak en de artiest bij wie je ingeplanned staat.

(Aan)betaling:
Wij werken ook altijd met een aanbetaling voor de afspraak. Voor kleine tatoeages rekenen wij 50,- als aanbetaling en voor grotere/dagsessies minimaal 100,-. Je mag natuurlijk ook altijd meer aanbetalen. In principe word de aanbetaling altijd met jou verrekend op de dag van je afspraak. Je betaalt dan het bedrag min jouw aanbetaling. Bij meerdere afspraken zal je aanbetaling bij de laatste sessie verrekend worden.

Bij ons kun je helaas NIET met de PIN betalen. Houd hier dus zowel met het maken van je afspraak (aanbetaling) en op de dag van het plaatsen rekening mee. We hebben een pinautomaat om de hoek, maar houd je daglimiet om te pinnen in gedachten.
( bij de artiest en eigenaar van JM, Michael Swertz, kan wèl gepind worden)

Moet ik me scheren?:
Heb jij (veel) haar op het lichaamsdeel waar je tattoo geplaatst word? Dit hoef je niet zelf te scheren, dit zullen wij voor je doen. Stel nou dat je het zelf doet en er wel scheerirritatie optreed is het niet mogelijk voor ons om je daar te tatoeëren.

LET OP: gebruik je antibiotica? Hiermee mag je helaas NIET getatoeëerd worden! De inkt is een lichaamsvreemde stof, en er bestaat een mogelijkheid dat de antibiotica de inkt aanvalt. Na het innemen van de laatste pil moet er 10 dagen tussen zitten voor je weer getatoeëerd mag worden.

Garantie op je tatoeage:
Wij bieden altijd een garantie op door ons geplaatst werk. Om deze garantie te behouden is het wel noodzakelijk dat de tatoeage in de 4-6 weken na het plaatsen verzorgt word met een bij ons aan geschaft aftercare product, en je je aan de regels voor de aftercare houd(zie onder)  4-6 weken na het plaatsen is het ook noodzakelijk even langs de shop te komen voor een nacontrole. Hierin bekijken wij de tatoeage, hoe hij geheeld is en of hij goed verzorgt is. Wanneer je de tatoeage netjes verzorgt hebt en hij moet toch bijgewerkt worden, is de eerste bijwerksessie kosteloos.

Gehinderd?:
Wil je je afspraak verzetten of cancellen? Geef dit altijd tijdig door, ten uiterste 48 uur voor je afspraak. De afspraak mag tweemaal kosteloos verplaatst worden. Bij cancellen zul je jouw aanbetaling retour ontvangen in de vorm van een cadeaubon. Wanneer het verzetten/cancellen niet voor de 48-uurs termijn word doorgegeven, zijn wij helaas genoodzaakt je aanbetaling in rekening te brengen.

Tips:
Een tatoeage laten plaatsen is natuurlijk niet zomaar iets. Vandaar dat wij hieronder enkele tips hebben voor je naar de afspraak toegaat:

  • Eet goed en gezond voor je afspraak
  • Drink voldoende (water)
  • Zorg voor voldoende nachtrust
  • Geen alcohol/drugs gebruiken voor/tijdens je afspraak
  • Een tattooshop is GEEN plek voor (kleine) kinderen
  • Ieder die getattoeerd word mag 1 iemand meenemen als support.
  • Zorg voor een goede hygiëne (douche voor je afspraak)

Naverzorging:
Na de afspraak is het tijd voor de naverzorging. Hoe goed een tattoo ook gezet is, de naverzorging bepaalt het uiteindelijke resultaat. Hoe beter jij voor de tatoeage zorgt, hoe mooier hij zal genezen.

Klink hier om de volledige naverzorging te lezen

Na Controle:
Kom na het zetten van uw tatoeage terug voor een nacontrole. Doe dit tussen de 4 to 6 weken, anders vervalt uw recht op gratis bijwerken van de tatoeage. LET OP; indien wij constateren dat u de tatoeage niet goed heeft verzorgd, zal er voor het bijwerken kosten in rekening gebracht worden. DE VERZORGING BEPAALT HET EINDRESULTAAT!!