Gratis consult aanvragen

Algemene voorwaarden

Wat leuk dat je een tattoeage wilt laten plaatsen! Middels de QR code op je afspraken kaartje kom je op deze pagina terecht, hier kun je alle informatie omtrent je afspraak vinden. Is er toch nog iets onduidelijk of heb je een vraag? Neem dan vooral contact met ons op!

LET OP! in verband met corona hanteren wij strengere regels. Bij binnenkomst van de shop zullen wij je vragen je handen te desinfecteren, en de shop is geheel aangepast op de 1,5 meter regel. Ook willen we iedereen vragen om vooral ALLEEN naar de afspraak te komen! Voel je je verkouden, snotterig of heb je koorts, neem dan contact met ons op om je afspraak te verplaatsen.

Houd er rekening mee dat in verband met corona (inreis beperkingen) jouw afspraak kan worden omgeplanned naar een andere, gelijkwaardige artiest.

Alle designs worden door ons custom ontworpen voor jou. Vaak begint de artiest hier enkele dagen voor je afspraak mee, aangezien ze aan de hand van de agenda beginnen met ontwerpen. Zorg dat je op tijd alle voorbeeldjes doorgestuurd hebt, dit voorkomt eventuele vertraging in je ontwerp. Je mag dit doen via de mail (info@jmtattoo.nl) via what’sapp (0638092089) of facebookchat. Vermeld wel altijd de datum van je afspraak en de artiest bij wie je ingeplanned staat.

Wij werken ook altijd met een aanbetaling voor de afspraak. Voor kleine tattoeages rekenen wij 50,- als aanbetaling en voor grotere/dagsessies 100,-. Je mag natuurlijk ook altijd meer aanbetalen. In principe word de aanbetaling altijd met jou verrekend op de dag van je afspraak. Je betaalt dan het bedrag min jouw aanbetaling. Bij meerdere afspraken zal je aanbetaling bij de laatste sessie verrekend worden.

Bij ons kun je helaas niet met de PIN betalen. Houd hier dus zowel met het maken van je afspraak (aanbetaling) en op de dag van het plaatsen rekening mee. We hebben een pinautomaat om de hoek, maar houd je daglimiet om te pinnen in gedachten. ( bij de artiest en eigenaar van JM, Michael Swertz, kan wèl gepind worden)

Heb jij (veel) haar op het lichaamsdeel waar je tattoo geplaatst word? Dit hoef je niet zelf te scheren, dit zullen wij voor je doen. Stel nou dat je het zelf doet en er wel scheerirritatie optreed is het niet mogelijk voor ons om je daar te tatoeëren.

LET OP: gebruik je antibiotica? Hiermee mag je helaas NIET getatoeëerd worden! De inkt is een lichaamsvreemde stof, en er bestaat een mogelijkheid dat de antibiotica de inkt aanvalt. Na het innemen van de laatste pil moet er 10 dagen tussen zitten voor je weer getatoeëerd mag worden.

Wij bieden altijd een garantie op door ons geplaatst werk. Om deze garantie te behouden is het wel noodzakelijk dat de tattoeage in de 4-6 weken na het plaatsen verzorgt word met een bij ons aan geschaft aftercare product, en je je aan de regels voor de aftercare houd(zie onder)  4-6 weken na het plaatsen is het ook noodzakelijk even langs de shop te komen voor een nacontrole. Hierin bekijken wij de tattoeage, hoe hij geheeld is en of hij goed verzorgt is. Wanneer je de tattoeage netjes verzorgt hebt en hij moet toch bijgewerkt worden, is de eerste bijwerksessie kosteloos.

Wil je je afspraak verzetten of cancellen? Geef dit altijd tijdig door, ten uiterste 48 uur voor je afspraak. De afspraak mag tweemaal kosteloos verplaatst worden. Bij cancellen zul je jouw aanbetaling retour ontvangen in de vorm van een cadeaubon. Neem bij het ophalen van de cadeaubon wel altijd je afsprakenkaartje met aanbetalingsbevestiging mee. Wanneer het verzetten/cancellen niet voor de 48-uurs termijn word doorgegeven, zijn wij helaas genoodzaakt je aanbetaling in rekening te brengen.

Een tattoeage laten plaatsen is natuurlijk niet zomaar iets. Vandaar dat wij hieronder enkele tips hebben voor je naar de afspraak toegaat:

  • Eet goed en gezond voor je afspraak
  • Drink voldoende (water)
  • Zorg voor voldoende nachtrust
  • Geen alcohol/drugs gebruiken voor/tijdens je afspraak
  • Een tattooshop is GEEN plek voor (kleine) kinderen
  • Ieder die getattoeerd word mag 1 iemand meenemen als support.
  • Zorg voor een goede hygiëne (douche voor je afspraak)

Na de afspraak is het tijd voor de naverzorging. Hoe goed een tattoo ook gezet is, de naverzorging bepaalt het uiteindelijke resultaat. Hoe beter jij voor de tattoeage zorgt, hoe mooier hij zal genezen. Om de garantie (zie bovenstaand) op de tattoeage te behouden, dien je je aan het volgend te houden:

Na het plaatsen zal de tattoeage worden afgedekt met een beschermende folie. Deze mag na 2 uur worden verwijderd, waarna je de tattoeage gaat afspoelen met lauw water en wassen met de cleansing gel van tattoomed. De cleansing gel zeep je eerst even goed op tussen je handen, waarna je de tattoeage ermee kunt wassen. Doe dit het liefste met (schone!) handen, en vermijd washandjes (die ruw kunnen zijn voor je wond en veel bacteriën kunnen bevatten) Na het wassen dep je de tattoeage droog met een schone zachte handdoek en laat hem verder aan de lucht drogen. Je tattoeage hoeft nu nog niet ingesmeerd te worden en mag absoluut niet opnieuw afgedekt worden.

De dag na het plaatsen begin je met je vaste routine voor de komende 4-6 weken; namelijk elke ochtend en avond de tattoeage wassen zoals hierboven beschreven, en 3 tot 5 maal per dag mag je de tattoeage ook gaan insmeren. Smeer een DUN laagje creme op de tattoeage, dan zal deze snel intrekken.

Na enkele dagen zal je tattoeage gaan vervellen. Het kan erop lijken dat je tattoeage eraf valt, maar geen zorgen; dit is niet het geval. Laat de velletjes rustig vanzelf loslaten, wanneer je hieraan gaat peuteren of trekken kan er littekenweefsel in je tattoo ontstaan.

Tijdens de genezingsperiode (4-6 weken na het plaatsen) mag je ABSOLUUT NIET ermee naar de sauna, stoombad of bubbelbad. Wanneer je ermee in de zon wilt moet je de tattoeage eerst goed insmeren met een AFTERCAREPRODUCT MET UV FILTER. Smeer NOOIT gewone zonnebrand in je verse tattoo. Bij ons in de zaak kun je een aftercare product met UV filter halen, namelijk Balm tattoo UV.

Wat ook uit den boze is zijn desinfecteermiddelen. Smeer dus nooit sterilon, betadine of een ander product op je tattoo. Hiervoor is de cleansing gel. Ook vuile kleding, verband en pleisters mogen niet in aanraking komen met je verse tattoeage.

Bij extreme roodheid, zwelling, bloedingen, pussen, kleurveranderingen of erge pijn van je tattoeage contact op met de huisarts. (Enige zwelling en roodheid daags na het zetten is normaal)

Kom na het zetten van uw tatoeage terug voor een nacontrole. Doe dit tussen de 4 to 6 weken, anders vervalt uw recht op gratis bijwerken van de tatoeage. LET OP; indien wij constateren dat u de tatoeage niet goed heeft verzorgd, zal er voor het bijwerken kosten in rekening gebracht worden. DE VERZORGING BEPAALT HET EINDRESULTAAT!!