JM Tattoo Prijswinnaars in Eindhoven 17-11-2016 16:57:44

Op 5 en 6 november 2016 stond de Tattoo conventie Eindhoven weer gepland!
Vorig jaar zijn wij als JM Tattoo voor het eerst naar deze conventie geweest. De conventie was vorig jaar al een succes (1e prijs Halloween B&G voor Michael), gezelligheid ten top in het Brabantse land en de goede organisatie waardoor wij dit jaar besloten om weer heen te gaan!

Vrijdag 4 november zijn wij met z'n allen vertrokken, auto's volgeladen.. Hebben we alles mee jongens? Niks vergeten?
Onderweg nog even een lamp opgehaald, want er moet wel licht zijn!
Lekker op tijd bij het hotel aangekomen besloten we om direct richting de Steentjeskerk te rijden om onze stand alvast op te kunnen bouwen.

Uiteraard kwamen we aan, als eerste.. en was de elektriciƫn er nog niet, helaas, geen licht. Met een aantal hoofdlampjes wat licht geproduceerd en opbouwen maar, want we hadden ook flinke honger!

Alle posters en banners, die trouwens weer keihard zijn geworden dankzij Frans Heidenis, opgehangen zodat de mensen ons niet konden missen. Gezellig kwamen Frans en Esther die avond ook al op tijd om even te kijken, dus gezellig nog een kletsplaatje, onze banners laten showen en alle stickers en visitekaartjes klaarliggen.
Al met al waren we door snel teamwork zo klaar en konden we snel op zoek naar een restaurant!

Heerlijk gegeten, buikjes vol en op naar de hotelkamers. 
Wat een mazzel dat we de Jacuzzi kamers hadden geboekt, zo konden we ook nog even relaxen voordat het zware werk zou beginnen!

Uiteindelijk is het een zwaar weekend geweest, de jongens hebben flink hard moeten werken en de concurrentie was ook niet mild.
Op zaterdag is Stefan in de prijzen gevallen met een 1e prijs en op zondag heeft Michael ook de 1e prijs in ontvangst mogen nemen en heeft Stefan nog even een 3e prijs weten te scoren!
Hoe bedoel je die jongens van JM Tattoo zijn dikke toppers! Geweldige winnaars. Hard werken doet belonen!
Ook willen we de organisatie wederom bedanken voor een geslaagde conventie! Een speciaal bedankje voor 'Rooie Frans', dankzij deze man is het altijd weer uitkijken naar de presentatie van de prijsuitreiking, met een hoop gescheld, gelach, gebrul en getier!

Op naar de volgende conventie!!