JM TATTOO GAAT VERHUIZEN 11-08-2017 11:20:01


Lieve allemaal,


Wij willen jullie mededelen dat wij op 2 december onze shop gaan voortzetten in de Ridderstraat, gelukkig maar 500 meter verderop dus geen grote verandering qua locatie.


Het is dan 4 jaar geleden dat ik mijn shop ben begonnen, na 4 jaar hard gewerkt te hebben is het tijd voor wat nieuws.
Door alle aanvragen en de lange wachttijden heb ik besloten om JMTattoo uit te gaan breiden. De afgelopen 2 jaar merkte ik dat we de aanvragen maar moeilijk aankunnen, het wordt te krap in de shop en dat komt de service niet ten goede. Om jullie toch de service te kunnen blijven bieden die jullie gewend zijn van ons moest ik een keuze gaan maken, het is een lastige keus geweest maar wel een keuze met toekomst!


Jullie kunnen grote veranderingen gaan verwachten, een shop die 2x zo groot is, waar de service nog veel hoger gaat liggen, en een shop waar jullie dan 7 dagen in de week terecht kunnen, en daarnaast met veel kortere wachttijden, ook zullen jullie steeds meer gast artiesten zien in de shop, waardoor wij elke style kunnen aanbieden die er is, en hou daarom ook Facebook in de gaten, hier zullen jullie alles tegenkomen over de verbouwing, de aanbiedingen en zo veel meer, allemaal bedankt voor het vertrouwen en ik hoop jullie straks te mogen verwelkomen in de grootste shop van Alkmaar!! 


 

Ridderstraat 18

1811 EX  ALKMAAR